Populära inlägg

lördag 12 februari 2011

Långsamt farväl

Kalaset igår var super. Lek med bästa vännerna och god mat och tårta, samt glas, tallrikar, servetter och godispåsar i sann Anton-anda. Blixten McQueen regerade även där. Anton har berättat för alla: "Vet du, vi fick godispåsar med Blixten hos Alfons, men Mamma trodde det var Rorri". Så dum jag är!!

Idag har vi tagit farväl av nappförrådet och promenerat upp i skogen i Floda och letat upp det berömda nappträdet. (Det är ett under att vi klarade att sluta före 4-årsdagen, eller så är det egentligen jag som har velat ha kvar Anton som baby)! Efter att ha varit utan napparna sedan i onsdags tog Anton äntligen farväl av dem och fick som belöningen Blixten-resväska. I nappträdet hängde visst nappar från 70-talet så det är lite häftigt.

Nu råder lagen om all jävlighet här. Förutom att vi för tillfället sitter med dubbla boendekostnader, tre bilar eftersom en av två fick motorhaveri innan vi hann sälja den, MEN hade hunnit beställa en ny (där tar jag inget ansvar för jag är helt ointresserad av bilar och dess modeller, bara den är säker och HAR en motor samt fyra hjul och allt det där) så har även diskmaskinen lägligt nog tackat för sig. "Vad då, det är bara att handdiska?" Nej, det är inte så bara med två barn under en pågående flytt. Hmm, inget bra. Vi som skulle varit 18 pers här imorgon kväll. Ajjaj...

4 kommentarer:

  1. Aj aj aj, vi kan hjälpa till att diska... Skulle varit 18, är det ändrade planer? Kram

    SvaraRadera
  2. Såg ditt meddelande nu, ok...

    SvaraRadera
  3. Nästa sön? Babycafé tis? Kram

    SvaraRadera
  4. hej.
    jag undrar så vart det berömda nappträdet ligger.
    vår 3 åring har slutat med napp och vi tänkte gå dit nu på lördag och "offra" hennes nappar.
    Mvh Mailda

    SvaraRadera